Videoproducties


bofb transWij merken dat veel organisaties en locaties het erg fijn vinden om een videoclip of live-opname te kunnen zien van een band, voordat zij hen boeken. In één oogopslag kan een potentiële boeker of bezoeker zien wat hij van jouw band kan verwachten.


Onze partner is gespecialiseerd in (live) videoclips. Op dit moment heeft zijn bedrijf al meer dan 350 clips geproduceerd. En al op vele live-concerten is het visuele entertainment door hem en zijn team verzorgd. Een aantal concerten zijn inmiddels al live uitgezonden op de regionale en landelijke TV.
Deze partner neemt alles op op HD Formaat met HD broadcast-camera's en doet afstand van zijn auteursrecht.

Wat kan Backoffice for Bands voor jouw band hierin betekenen?
Wij ondersteunen bij de totale productie, van postscripting tot uitvoering.
In overleg hebben wij een tweetal packagedeals voor jouw band kunnen afsluiten.

Optie 1: De live-concert clip
Hierbij wordt gebruik gemaakt van 3 HD broadcastcamera's, waarvan 1 op een kleine crane.
Jij als band bepaalt welke nummers je gaat gebruiken voor bijvoorbeeld op een DVD of op YouTube. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je hele optreden vast te laten leggen.
De filmcrew zorgt met hun ervaring ervoor dat de emotie en sfeer van jullie optreden precies zo wordt vastgelegd dat de kijker denkt dat hij er zelf bij is geweest.

Wanneer je een live-concert laat filmen, kun je dit ook met meerdere bands samen laten doen. De filmcrew staat de hele avond ter beschikking tot de bands!
Daarnaast is het ook mogelijk om onze andere partner in te huren, die op meerdere sporen je geluid opneemt en mixt, zodat dit onder de live-opnames kan worden gezet.
Voor een zo mooi mogelijk totaalproduct!

Optie 2: De videoclip
In 1 dag tijd worden opnames gemaakt voor je videoclip. Hiervoor kun je als band 2 locaties in heel Nederland uitkiezen.
Als band heb je zelf volledige creatieve vrijheid en in overleg met de filmcrew/regisseur bepaal je hoe en wat er opgenomen wordt. Ter plekke kun je ook alles terugzien en overleggen met de crew hoe jullie de videoclip verder vorm willen geven.

De opnames worden gemaakt met behulp van 3 camera’s: een kleine crane, steady-cam en normale camera. Alles wordt volledig in HD-kwaliteit opgenomen.

Mocht je zelf nog een totaal ander idee hebben over het opnemen van een videoclip, dan horen we dit graag van jullie. Niets is onmogelijk!

Voor meer informatie, neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

top