Exit31

Stevige drums met melodische bas, catchy gitaarpartijen en energieke vocalen geven de Steinde rockband Exit31 hun kenmerkende sound.
Hun debuutalbum 'Phonogenic' dateert alweer uit 2005, en de opvolger 'Exit31' kwam in 2008.
Sindsdien trekt Exit31 al optredend door Nederland, België, Duitsland en de VS.

Exit31's uitstekende live-reputatie komt vooral door hun ervaring: twee keer reisde het viertal naar de VS om daar te touren en opnames te maken. Ook locaties als Paradiso en Eurosonic zijn Exit31 niet vreemd.
Na een korte rustperiode in 2012 pakte Exit31 de studio-activiteiten weer op met de dubbele single Back To You/Chase Them Away.
Per direct ging de band terug de studio in om hun derde volledige album op te nemen.
Dit werd enkel onderbroken door hun bejubelde akoestische On Your Couch zomertournee, waar zij bij fans thuis optredens verzorgen in een intieme setting.
In maart van dit jaar kwam het nieuwe album 'Killer Body ' uit, en de kritieken voor zowel het album als de live shows zijn lovend. Het plezier straalt ervan af, zowel op het podium als ernaast. De Killer Body tour is in volle gang!
Met goede recensies (80/100 Aardschok), een Top 100 notering (nr. 45) en airplay op o.a. Studio Brussel is Exit31 een band om in de gaten te houden.

Festivalinfo: “De kracht van Killer Body zit in de ijzersterke sound… Het album is een geslaagd self-made project, van de teksten tot de albumhoes. Niets dan lof.”
3voor12 Limburg: “Het is rauw, het knalt, zéér muzikaal maar bovenal, Limburgs trots!”
Aardschok: “Een prima plaat” (80 van 100 punten)
Muzine: “Exit31 is een Limburgse rockband met een goede live reputatie en hun derde album Killer Body doet dan ook naar een concertje verlangen.”

Aanvullende informatie

 • Genre: rock
 • Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Media

Meer in deze categorie: Nem-Q »

Nieuwe Bands

 • Last Suggestion
  Last Suggestion  Last Suggestion, een alternatieve rockband met een unieke sound. Last Suggestion is een alternatieve rockband uit de omgeving Eindhoven. De twee mannen en twee vrouwen verassen hun publiek sinds 2009 met een unieke sound, die wordt getypeerd door experimentele gitaareffecten,…
 • Rita Lynn
  Rita Lynn De naam Rita Lynn zegt veel over de muziek die deze band maakt. Rita Lynn zou het meisje kunnen zijn waarover veel van de liedjes gaan. Rita Lynn klinkt Amerikaans en de muziek ook. Als je luistert naar de lieve…
 • De Bijtels
  De Bijtels Feesttent, zaal, kroeg, festival, bruiloft of outdoors. De Bijtels weten van elk evenement een waar feest te maken. Grote maar ook kleinere hits worden met een enorme berg energie gebracht. Het enthousiasme van de 5 ervaren muzikanten straalt er van…
 • Joe Cover Band
  Joe Cover Band De Joe Cover Band is een 12-koppige band en vertolkt enkel covers van Joe Cocker. Dit vanuit de gezamelijke passie voor Joe Cockers muziek en zijn onmiskenbaar stemgeluid. Het repertoire van de Joe Cover Band bestaat uiteraard uit Joe’s herkenbare…
 • We Fall Slowly
  We Fall Slowly We Fall Slowly is een opkomende band uit Drenthe. De mannen van We Fall Slowly maken ‘indiecore met het hart op de tong’, doordrenkt met melancholie, wanhoop en een sprankje hoop.  De band is geïnspireerd door bands als Deftones, 30…
top